Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Środa, 29 stycznia 2020 r.Imieniny obchodzą: Franciszek, Zdzisław, Zenon
 
 
Poradnik Smakosza
1-2/2020
Bitki wołowe z grzybami • Domowe hamburgery jagnięce z serem • Fasolka po bretońsku • Gulasz wołowy • Jajka po szkocku • Kotleciki ryżowe z kurkami • Kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym • Kurczak nadziewany wątróbką • Leczo z kiełbasą • Paella z cytrusami • Paella z krewetkami • Paprykarz z mintaja • Pierogi z kaszą i ziemniakami • Piersi kaczki z karmelem • Placki drobiowo-pieczarkowe • Placki ziemniaczane z gulaszem • Potrawa jednogarnkowa z kapustą pekińską • Pulpeciki śródziemnomorskie • Ratatouille • Roladki z indyka z papryką • Roladki z indyka z selerem • Ryba duszona z pieczarkami • Schab po chińsku • Szynka wieprzowa z kluskami śląskimi • Tradycyjne zrazy wołowe • Warzywa w cieście francuskim • Zapiekanka z szynką i serem • Zupa z serka i krokiety z ryżu
Cena brutto: 5,90   PLN
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.