Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Wtorek, 24 maja 2022 r.Imieniny obchodzą: Joanna, Zuzanna, Milena
 
 
Poradnik Smakosza
1-2/2022
Bakłażany faszerowane ● Chińska zapiekanka na chlebie ● Filet z dorsza po mazursku ● Gołąbki wegetariańskie ● Gulasz z serduszek drobiowych ● Indyjski dahl ze szpinakiem ● Kaczka z jabłkami i majerankiem ● Klops z pęczakiem w sosie szafranowym ● Kotlety ze szpinakiem ● Kotlety z siekanej ryby ● Krokiety w waflu ● Kugel ziemniaczany ● Kurczak duszony w winie ● Kurczak nadziewany ● Lasagne ze szpinakiem i boczniakami ● Naleśniki ryżowe z rybą ● Pieczeń wieprzowa z karczku ● Pieczone piersi z gęsi ● Pierogi gryczane z kaszą jaglaną i soczewicą ● Placki ziemniaczano-cukiniowe ● Ragout z pieczarkami ● Schab z suszonymi owocami ● Sznycle z indyka z pieczarkami ● Śnieżne krasnale ● Świderki z sosem grzybowym ● Tarta z grzybami ● Wstążki ze szpinakiem i fetą ● Zapiekanka makaronowa z mięsem ● Zupa grochowa ● Zupa gulaszowa z zacierkami 

Cena brutto: 6,90   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.