Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Wtorek, 1 grudnia 2020 r.Imieniny obchodzą: Natalia, Blanka, Eligiusz
 
 
Poradnik Smakosza
11-12/2020
POTRAWY
Barszcz czerwony z krokietami Barszcz czerwony z pierogami Boczek nadziewany grzybami Kapusta z grochem Karp faszerowany grzybami Karp po polsku Karp w galarecie Karp w szarym sosie Kluski z makiem Kompot z suszonych owoców Kulebiak z kapusty z grochem Kurczak nadziewany Kutia Pasztet drobiowy z kurczakiem Pieczona ryba z czosnkiem Pieczona szynka Pierogi z kapustą i grzybami Polędwica w cieściePrzystawka ze śledzia Rolada drobiowa z pieczarkami Rolada z boczku z ziołami Śledzie słodko-kwaśne Uszka z grzybami Zupa borowikowa Zupa grzybowa

CIASTA
Miodowy przekładaniec Rolada szwarcwaldzka Sernik z gwiazdkami Strucla makowa Strucla z makiem

Cena brutto: 5,90   PLN
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.