Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Wtorek, 25 lutego 2020 r.Imieniny obchodzą: Wiktor, Cezary, Zygfryd
 
 
Poradnik Smakosza
3/2018
Potrawy
Biała kiełbasa pieczona w piwie Chrzan i ćwikła Cielęcina pieczona z cytrusami Flaki Jajka faszerowane łososiem Jajka w cieście Kurczak z nadzieniem z wątróbki Pasztet do smarowania Pasztet z marchwi Pasztet z szynką i pistacjami Pieczona kiełbasa Pieczona pierś kaczki z tartą jabłkową Pieczona szynka z morelami Pikantny żurek Polędwica z marynaty Polędwiczki wieprzowe nadziewane serem Półmisek jajek Rożki z szynki Sałatka z jajkami Schab po warszawsku Schab z kiełbasą Skrzydełka pieczone w ziołach z winogronami Szynka pieczona - peklowana Szynka w cieście francuskim Tort serowo-łososiowy Wielkanocne kanapki z pastą jajeczną Żurek z kiełbasą

Desery
Babka cytrynowa Babka drożdżowa Babka kolorowa Babka piaskowa Babka włoska Ciasto gryczane z cukinią Ciasto makowo-kokosowe Ciasto z toffi Dwukolorowy sernik Krucha szarlotka Mazurek daktylowy Mazurek jajko Mazurek orzechowo-makowy Mazurek orzechowy na pierniku Mazurek wiśniowy Mazurek z konfiturąMini mazurki z lukrem Orzechowy jabłecznik Placek drożdżowy z kruszonką Rolada śmietankowa Rurki z kremem Sernik na kruchym spodzie Wielkanocna pascha
Cena brutto: 5,90   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.