Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Środa, 20 wrzesienia 2017 r.Imieniny obchodzą: Renata, Filipina, Eustachy
 
 
Poradnik Smakosza
3-4/2017

Potrawy
Biały krem z łososiem ♦ Faszerowany kurczak ♦ Indyk z bazylią i pomidorami ♦ Jajka faszerowane ♦ Jajka faszerowane szynką i serem ♦ Jajka nadziewane na sałacie ♦ Jajka na szpinaku w cieście filo ♦ Jajka smażone ♦ Jajka z nadzieniem ♦ Jaskółcze gniazda ♦ Kaczka z jabłkami ♦ Klops z jajkiem ♦ Kotlety z jajek ♦ Kurczak z botwinką i chrzanem ♦ Kurczak z nadzieniem z wątróbki ♦ Pasztet z jajek z papryką ♦ Pasztet z mintaja ♦ Pasztet z zająca z cebulą ♦ Pieczeń z jajkiem ♦ Pieczeń z jajkiem i ziołami ♦ Przekąska z łososia ♦ Rolada cielęca z grzybami ♦ Rolada z boczku ♦ Rolada z sera ♦ Schabowe roladki z boczkiem i imbirem ♦ Schab pieczony w ziołach ♦ Schab w skorupce ♦ Schab z papryką i szpinakiem ♦ Sztufada wołowa ♦ Tort ryżowy z boczkiem ♦ Tort szpinakowy ♦ Wiosenna sałatka ♦ Wytrawna galaretka z jajkami ♦ Żurek w chlebie ♦ Żurek z jajkiem

Ciasta
Babka drożdżowa z rodzynkami ♦ Baranek ♦ Czekoladowy sernik z pomarańczami ♦ Drożdżowe zajączki ♦ Jabłecznik z orzechami ♦ Mazurek ♦ Pascha ♦ Roladowa babka ♦ Sernik cytrynowy z lukrem ♦ Sernik na kruchym spodzie ♦ Sękacz ♦ Tęczowa babka ♦ Tort marcepanowy z jajeczkami ♦ Tort śmietanowo-malinowy ♦ Tort z musem truskawkowym

Cena brutto: 5,50   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.