Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Czwartek, 23 listopada 2017 r.Imieniny obchodzą: Adela, Felicyta, Klemens
 
 
Poradnik Smakosza
1-2/2017
Babka dyniowo-jabłkowa ♦ Batoniki z musli ♦ Carpaccio z buraka ♦ Ciasteczka na serku wiejskim ♦ Ciasto marchewkowe z rodzynkami ♦ Cukinia faszerowana ♦ Deser jogurtowy ♦ Dietetyczny pasztet ♦ Faszerowane pomidory ♦ Gołąbki drobiowe w kapuście pekińskiej ♦ Knedle mięsno-dyniowe w sosie ogórkowym ♦ Krokiety litewskie ♦ Kurczak z papryką ♦ Paprykowe łódeczki ♦ Pasztet z selera ♦ Pasztet z soczewicy ♦ Pieczone jabka ♦ Placki z cukinii ♦ Ratatouille ♦ Roladki z suszonymi pomidorami ♦ Ryba w papryce ♦ Sałatka brokułowa ♦ Sałatka z łososiem ♦ Smalec z fasoli ♦ Sok pomidorowy ♦ Sok selerowy ♦ Sok zielony ♦ Sushi z łososiem ♦ Sznycle z piersi kurczaka na purée z groszku ♦ Warzywa w sosie pomarańczowym ♦ Warzywne frytki ♦ Wegetariańska rolada z kapustą ♦ Zupa brokułowa ♦ Zupa krem z groszku ♦ Zupa krem z pomidorów i papryki ♦ Zupa z cukinii
Cena brutto: 5,50   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.