Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Poniedziałek, 20 listopada 2017 r.Imieniny obchodzą: Edyta, Edmund, Anatol
 
 
Moja Kuchnia
4/2017

POTRAWY i NAPOJE
Barszcz wielkanocny • Biała kiełbasa pieczona • Biała kiełbasa w cieście • Biała kiełbasa w kapuście • Chrzan z kresów • Herbata z cytrusami • Jajka faszerowane • Jajka faszerowane awokado i szpinakiem • Jajka po szkocku • Jajka z pastą rybną • Karkówka dietetyczna • Karkówka na dziko • Karkówka ze szpinakiem • Klops z omletem • Mięsny tort w cieście francuskim • Pasztet mięsny • Pasztet z indyka • Pasztet z kaszą manną i marchewką • Pieczeń wieprzowa • Pieczeń z jajkiem • Poncz kawowo-malinowy • Półmisek jajek • Roladki schabowe z pieczarkami • Roladki z mięsem mielonymi marchewką • Sałatka jarzynowa • Sałatka paryska • Sałatka warstwowa • Sałatka włoska z jajkami • Sałatka z jajkami przepiórczymi • Udka faszerowane • Zapiekana kiełbasa z ćwikłą • Zapiekane jajka • Zupa chrzanowa • Żurek z jajkiem

CIASTA i DESERY
Babka drożdżowa • Babka orzechowa • Babka rumowa z bitą śmietaną • Babka z owocami • Biszkopt z musem jabłkowym • Biszkoptowy mazurek • Deser śmietanowy z owocami • Kolorowy placek • Koszyk drożdżowy • Mazurek serowo-jabłkowy • Pascha • Sernik krakowski • Sernik z brzoskwiniami • Śmietanowa babka • Wielkanocny baranek • Zając wielkanocny

Cena brutto: 5,50   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.