Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Czwartek, 18 stycznia 2018 r.Imieniny obchodzą: Piotr, Małgorzata
 
 
Poradnik Smakosza
11-12/2016

Potrawy
Awokado z krewetkami ♦ Barszcz z uszkami ♦ Gotowany boczek ♦ Grzyby w cieście ♦ Karp w galarecie ♦ Karp w galarecie ♦ Karp w pomarańczach ♦ Karp w śmietanie ♦ Kompot wigilijny ♦ Kulebiak z kapustą ♦ Kutia ♦ Makowe muszelki ♦ Paluszki z kminkiem do barszczu ♦ Paszteciki z czerwoną kapustą i grzybami ♦ Pasztet z indyka ♦ Pieczeń z jajkiem ♦ Pieczony karp po gdańsku ♦ Pierogi z kapustą i grzybami ♦ Pierś z indyka z żurawiną ♦ Razowe pierożki ♦ Ryba w zalewie octowej ♦ Sałatka pomarańczowa z polędwicą ♦ Schab karkowy w ziołach ♦ Schab wędzony w ziołach ♦ Schab ze śliwkami ♦ Schab z jabłkami ♦ Śledzie z musztardą ♦ Tatar ze śledzia ♦ Zupa grzybowa ♦ Zupa grzybowa w chlebie ♦ Zupa makowa

Ciasta
Bałwanki ♦ Ciasteczka na choinkę ♦ Ciasto makowe z kokosem ♦ Ciasto piaskowo-orzechowe ♦ Ciasto przekładane ♦ Domek z piernika ♦ Keks ♦ Keks świąteczny ♦ Lukrowane choinki ♦ Makowy placek ♦ Orzechowiec ♦ Piernikowe choinki bezglutenowe ♦ Piernik świąteczny ♦ Piernik z orzechami ♦ Sernik ♦ Seromakowiec ♦ Świąteczny sernik ♦ Tort makowo-orzechowy ♦ Tort makowy z cytrusami

Cena brutto: 5,50   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.