Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Czwartek, 18 stycznia 2018 r.Imieniny obchodzą: Piotr, Małgorzata
 
 
Poradnik Smakosza
3/2016

Potrawy
Babka z mięsa mielonego z boczkiem ● Babka ziemniaczana ● Barszcz ukraiński ● Biała kiełbasa w cieście ● Galareta mięsno-warzywna ● Jajka faszerowane ● Jajka faszerowane łososiem ● Jajka zapiekane z pieczarkami ● Karkówka z dżemem morelowym ● Koreczki z pasztetu ● Kurczak nadziewany ● Kurczak nadziewany papryką ●
Paprykowa terina z serem ● Pasztet cielęcy ● Pasztet z królika ● Pieczeń z jajkiem ● Rolada z kapusty ● Rolada z serem i papryką ● Sałatka jarzynowa ● Schab z fetą i suszonymi pomidorami ● Tymbaliki z szynką w galarecie ● Warzywna terina ● Wiosenna zupa koperkowa ● Wykwintny żurek ● Zupa szczawiowa ● Żur staropolski z kiełbasą i ziemniakami

Ciasta i desery
Babeczki z lukrem ● Babka cytrynowa ● Babka ucierana z rodzynkami ● Babka z makiem ● Babka z marmoladą ● Batony bakaliowe ● Ciasto czekoladowe z wiśniami ● Ciasto śmietanowe ● Czekoladowy przysmak ● Deser z kaszy manny ● Drożdżowa babka ● Kolorowe mazurki ● Krówkowa babka ● Mazurek kremowy ● Pascha ● Placek serowo-kokosowy ● Tort bezowo - ajerkoniakowy ● Tort cytrynowy z bezą ● Wielkanocna pascha

Cena brutto: 4,99   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.