Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Czwartek, 23 listopada 2017 r.Imieniny obchodzą: Adela, Felicyta, Klemens
 
 
Poradnik Smakosza
11-12/2015

Potrawy Barszcz z uszkami Biały krem z łososiem Cielęca rolada z papryką Grzyby w cieście Indyk z mango Kapusta z grochem Kapusta z suszonymi owocami Karkówka z kaszą Karp po polsku Karp w chrupiącej panierce Karp w galarecie Kisiel żurawinowy Kluski z makiem Knysze z kapustą i soją Kurczak faszerowany Leszcz w zalewie Łamańce z makiem Łata cielęca nadziewana Łosoś w cieście francuskim Pasztet z cielęcą wątróbką Pasztet z królika w cieście Pasztet z orzechami Pstrąg w boczku Pstrąg w migdałach Rolada schabowa z kiełbasą Rolada z indyka z suszonymi pomidorami Rolada z morelami i żurawiną Rybny pasztet Rybny przekładaniec Schab nadziewany grzybami Schab w galarecie Smażony karp Śledzie w majonezie Śledzie w pomarańczach Śliwkowy pasztet Świąteczny kompot Tęczowy przysmak Udziec indyczy i bulgur z warzywami Zupa migdałowa Zupa z klopsikami rybnymi

Ciasta Ciasto bananowe Ciasto miodowe Ciasto z bakaliami Czekoladowy sernik Karpatka z pomarańczami Kruche ciasto z bakaliami Orzechowiec Sernik przekładany Strucla z makiem Tort piernikowy

Cena brutto: 4,99   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.