Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Środa, 20 wrzesienia 2017 r.Imieniny obchodzą: Renata, Filipina, Eustachy
 
 
Poradnik Smakosza
3-4/2015

Potrawy
Aromatyczna kiełbasa Barszcz biały w chlebie
Beczułki jajeczne na szynce parmeńskiej Blok szpinakowy z jajkami
Boczek faszerowany czosnkiem Chleb dworski
Chrzan wykwintny Gołąbki z kaszanką Gołąbki z mięsem
Indyk z żurawiną Jajka - pawie oczka Jajka w filetach z kurczaka
Jajka w galarecie Kaczka z jabłkami Kapusta faszerowana mięsem
Kotleciki z serem Mostek cielęcy faszerowany
Pascha z łososiem Pasztet z królika Pasztet z pistacjami
Pasztet z soczewicy i soi Pasztet z suszonymi pomidorami
Pieczeń z boczkiem i suszonymi pomidorami Pieróg z kapustą
Sałatka z jajkami i łososiem Schab pieczony
Schab w sosie chrzanowym Szynka w musztardzie
Tort mięsny z papryką Tort szpinakowy z jajkami
Wytrawne babeczki z mięsem mielonym Zapiekane jajka
Zapiekanka z tortellini


Ciasta
Babeczka maślana Babka drożdżowa w polewie czekoladowej
Babka pomarańczowo-migdałowa Babka ucierana
Ciasto makowo-kokosowe Ciasto z owocami
Cytrynowe babeczki serowe Drożdżowe kaczuszki
Mazurek wiosenny Mazurek z orzecham
Mazurek żurawinowy Pomarańczowa babka
Przekładaniec brzoskwiniowy Sernik kokosowy
Sernik na zimno z galaretką Sernik z brzoskwiniami
Tort bezowy

Cena brutto: 4,99   PLN
ILOŚĆ EGZEMPLARZY
[ ZAMÓW EGZEMPLARZ ARCHWIWALNY]
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.