Twój koszyk
Koszyk pusty
Moje konto
Rejestracja
Użytkownicy online: 0
Poniedziałek, 20 listopada 2017 r.Imieniny obchodzą: Edyta, Edmund, Anatol
 
 
Poradnik Smakosza
11-12/2014

Potrawy
Barszcz z uszkami
Chleb ziołowy z doniczki
Grzyby suszone w cieście
Indyk pieczony
Karp faszerowany grzybami
Karp po polsku
Karp w galarecie
Kurczak w boczku
Miodowy pstrąg w migdałach
Pieczona szynka
Pierogi litewskie z kaszą gryczaną
Pierogi z grzybami
Pierogi z kapustą kwaszoną i grzybami
Pierogi z makiem
Polędwica w cieście
Postna kapusta z grzybami
Roladki w sosie mandarynkowym
Rolmopsy
Ryba w ziołach
Strudel z kapustą
Szczupak pieczony
Śledź z rodzynkami i miodem
Śliwki w boczku
Zupa grzybowa z łazankami
Zupa migdałowa

Ciasta
Bakaliowy placek
Bezowe bałwanki
Ciasto z makiem
Keks świąteczny
Kluski z makiem
Kolorowa babka
Kule śniegowe
Kutia
Makowiec
Makowiec pleciony
Makowiec z biszkoptem
Miodownik
Nugat
Piegusek bakaliowy
Piernik
Piernik świąteczny
Piernikowe renifery
Poncz świąteczny
Rolada kajmakowa
Rolada z makiem
Sernik krakowski
Sernik z bakaliami
Tarta bakaliowa
Tort pomarańczowy
Wykwintny miodownik

NAKŁAD WYCZERPANY !!!

Cena brutto: 4,99   PLN
zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.